بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 65
کل بازدید : 54200
کل یادداشتها ها : 109
همه اجزاء، اعضاء، ابعاد و حواس و حالات انسان هر کدام در تعالی او نقش خاصی را ایفا میکنند و فقدان هر یک از آنها میتواند آثار زیانباری به بار آورد که در مواردی ممکن است جبرانناپذیر هم باشد. قدما میگفتند: «من فقد حساً فقد علماً» هر کس حسی را از دست بدهد علمی را از دست داده است. این سخن تنها درباره حواس صادق نیست بلکه درباره احوال روحی- روانی انسان هم صادق است. چرا که همین احوال نیز در سلامتی/ ناسلامتی او تاثیر دارند. در واقع باید گفت که: هیچیک از موارد یاد شده در انسان گزاف نهاده نشدهاند بلکه هر یک دارای حکمتی هستند که روز به روز حکمتهای آن بیشتر از گذشته آشکار میشود. شگفت اینکه علم پزشکی هم برای این ادعا صحه گذاشته است. امروزه در میان انواع بیماریها، بیماریهای روانتنی رایج شدهاند که منشأ بیماری روانی و تظاهرات بیماری بدنی و جسمانی است.
با مقدمهای که بیان شد، مساله اصلی این نوشتار آشکار شد به این معنا که اولاً انسان مطلوب اسلام انسانی تمام و کامل است. تمام از این نظر که هیچیک از استعدادها و خواستهها و امیال و احوال او سرکوب نشود و کامل از این جهت که تمام آنها در مسیری رو به تعالی باشند. ثانیاً شادی و نشاط از احوال آدمی است که در سیر انسان به کمال نقش تعیینکنندهای دارد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: امام خمینی (س) در زمانی که هویت جامعه اسلامی در زیر چکمه های ظالمان و مستکبران قرار گرفته بود، این هویت را آزاد و احیا کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از ایرنا، آیت الله "محسن اراکی" روز یکشنبه در مراسم معارفه خود با بیان اینکه این انرژی عظیم ابتدا در ایران احیا شد و به مرور زمان در فلسطین و لبنان جوانه زد، اظهار داشت: اکنون این انرژی در جهان اسلام نیز به کار گرفته شده است.
وی ادامه داد: بدون شک آنچه که اکنون به عنوان بیداری اسلامی می شناسیم همان انرژی امت واحده اسلامی است که توسط بزرگانی چون امام راحل حیات مجدد آن آغاز شد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بزرگترین دستاورد نهضت عظیم پیامبر اکرم (ص) را احیا مجدد هویت جامعه اسلامی دانست و تاکید کرد: قرآن و دین اسلام برای جامعه اسلامی هویتی تعریف می کند که مولد این هویت همانا ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) است.
اراکی ادامه داد: در منابع دینی وجود حضرت محمد (ص) به عنوان پدر این امت معرفی شده است و جامعه ای که پیامبر اکرم (ص) مولد آن است با اعتبار و قرارداد به وجود نمی آید.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: همدردی، تواضع، اخلاق نیک و تقوا از جمله لوازم این جامعه الهی و اسلامی است، که باید با یاری و کمک جهان اسلام به ثمر برسد.
مراسم معارفه دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و قدردانی از زحمات 22 ساله آیت الله "محمدعلی تسخیری" دبیر کل سابق این مجمع با حضور مسوولان لشکری و کشوری در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد.
بیر علمی همایش جنگ و دفاع در اندیشه های امام خمینی(س)، از برگزاری این همایش در چهارشنبه هفته جاری در قم خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمدمهدی بهداروند، دبیر علمی همایش جنگ و دفاع در اندیشههای امام خمینی در گفتگو با خبرنگاران که در موسسه مستشهدین وصال قم برگزار شد، ابراز داشت: این همایش با تاکید ویژه بر جنبش های بیداری اسلامی منطقه، صبح روز چهارشنبه هفته جاری مصادف با بیست و هشتم تیرماه سال جاری در سالن همایش اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار می شود.
وی همچنین افزود: فراخوان عمومی مقالات همایش از 20 فروردین تا 10 تیرماه سال جاری در سراسر ایران در 10 موضوع پژوهشی اعلام شده است.
حجت الاسلام بهداروند اضافه کرد: در مجموع 50 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که از صاحبان 5 مقاله برگزیده در روز برگزاری همایش تجلیل به عمل می آید.
وی با بیان این که در روز همایش از سه کتاب رونمایی به عمل می آید، اظهار داشت: این کتاب ها شامل کتاب "جنگ و قطعنامه های سازمان ملل متحد" نوشته سرلشکر شهید دکتر احمد سوداگر ، کتاب "دفاع مقدس، رخداد عظیم" نوشته سرلشکر دکتر سیدحسن فیروزآبادی و نیز کتاب "در قلمرو اندیشه های دفاعی امام خمینی(س)" است که در این کتاب ، مبانی و زیرساخت های نظری دفاع در اندیشه های حضرت امام (س) مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه در خصوص سخنرانان این همایش که در واقع سومین همایش دبیرخانه دائمی 598 می باشد، گفت: حجت الاسلام و المسلمین میرباقری، رئیس فرهنگستان علوم اسلامی، حسین شریعتمداری، رئیس موسسه کیهان و نیز نماینده ای از کشور مصر سخنرانان این برنامه را تشکیل می دهند.
حجت الاسلام بهداروند همچنین با بیان این که در حاشیه برگزاری این همایش نمایشگاه بیداری اسلامی نیز برگزار می شود، افزود: یکی دیگر از برنامه های ما در این همایش تجلیل از خانواده سرلشگر شهید احمد سوداگر است، ضمن آن که به همت دبیرخانه همایش ، دو کلیپ با موضوع بیداری اسلامی و نیز قطعنامه 598 برای حضار پخش خواهد شد.
وی اضافه کرد: کمیته علمی این همایش شامل ترکیبی از اساتید دانشگاه تهران و دانشگاه عالی دفاع ملی است.
دبیر علمی این همایش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دور اندیشی خاص امام خمینی (س) در پیش بینی تحولات بیداری اسلامی در منطقه ابراز داشت: هیچ شکی وجود ندارد که بیداری اسلامی امروز دنیای اسلام ریشه در انقلاب اسلامی ایران و نیز آرمان های 8 سال دفاع مقدس مردم مسلمان و ولایی ایران دارد.
این استاد دانشگاه در خاتمه بیان داشت: تبیین ضرورت های آشنایی نسل جوان با ارزش های دفاع مقدس به ویژه با توجه به زاویه نگاه متعالی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و نیز پاسخ به این سوال مهم که میان دفاع مقدس ما و بیداری اسلامی منطقه چه ارتباط وجود دارد، از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این همایش است.
در حالی که در ماه های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، عناصر ضد انقلاب قصد اخلال گری و آشوب داشتند و ملت را در برابر نظام اسلامی معرفی می کردند، میلیون ها نفر از مردم شهرهای مختلف ایران در راهپیمایی بزرگ و سراسری وحدت شرکت نمودند و بار دیگر پیوند مستحکم خویش را با رهبری انقلاب و با یکدیگر به همگان نشان دادند. در تهران بیش از دو میلیون نفر در این راهپیمایی که به دعوت امام خمینی(قدس سره) و نیز حزب جمهوری اسلامی صورت گرفت، شرکت کردند. در پایان قطعنامه ای صادر شد که اهمّ بندهای آن عبارت است از: قانون تنها زمانی می تواند قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باشد که منطبق با اصول اسلام و متکی بر قرآن و سنت توحیدی باشد؛ تشکیل مجلس خبرگان و مراجعه به آرای مستقیم ملت، بهترین راه بررسی نهایی قانونی اساسی است؛ لازم بودن دخالت مستقیم ارتش و نیروهای انتظامی برای سرکوبی عوامل وابسته به بیگانه و منافق به محکوم کردن تجزیه طلبی و دفاع از یکپارچگی و تمامیت ارضی و استقلال کشور؛ پشتیبانی از طرح های انقلابی شورای انقلاب اسلامی و ایستادگی در مقابل توطئه های دشمنان.) یحیی فوزی، تحولات سیاسی، اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی ایران، ج 1، ص 395)
فراگیری نفوذ حزب در میان مردم به حدی بود که وقتی پس از تشنج آفرینی های منافقین به دنبال برگزاری دادگاه «سعادتی»، حزب جمهوری اسلامی مردم را به راهپیمایی وحدت در روز 26 تیر 1358 دعوت کرد، حتی خود منافقین و گروه هایی مثل جنبش مسلمانان مبارز، جاما، جبهه ملی و حزب خلق مسلمان وجاهت خود را در اجابت این دعوت یافتند. (روزنامه کیهان ، 24/4/58 ، ص 12 و 25/4/58 ، ص 12 و 26/4/58 ، ص 2 و 12)
حضرت امام نیز در پیامی که روز 25 تیرماه 1358 خطاب به ملت ایران صادر کردند، از آنها دعوت کردند تا در راهپیمایى حمایت از نظام اسلامى شرکت کنند. متن این پیام در ادامه آورده شده است:
نشست خبری نخستین نکوداشت استاد حمید سبزواری یکی از شاعران انقلابی و پیشکسوت کشورمان روز چهارشنبه با حضور خود شاعر، سیدنورالله رضوی دبیر نکوداشت و جمعی از اهالی ادب و خانواده استاد سبزواری در محل سکونت این شاعر برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، سیدنورالله رضوی دبیر نخستین نکوداشت استاد حمید سبزواری، بیان داشت: «شهرستان سبزوار یکی از چهارمین شهر شیعهنشین جهان اسلام به شمار میرود چرا که این شهر توانسته حکومت شیعی را در خودش به وجود آورد.»
وی با بیان اینکه شهرستان سبزوار جایگاه ویژهای در فرهنگ و ادب کشور دارد، اضافه کرد: «سبزوار در دوران انقلاب با حضور استاد حمید سبزواری نمود دیگری پیدا کرد، همچنین بهترین هنری که توانست در میان مردم نمایان شود، شعر بود.»
رضوی ادامه داد: «شعر جزو بهترین رسانهای بود که آلام و دردهای ستمدیده مردم ایران را نمایان میساخت و به نوعی شعر جزو بارزترین و بهترین هنر برای نشان دادن دردهای مردم در آن دوران به شمار میرفت.»
وی، استاد حمید سبزواری را شاعری انقلابی و آرمانگرا دانست و افزود: «استاد حمید سبزواری در دوران انقلاب به شکل بارزی نمود داشته است یعنی این شاعر با ورود امام خمینی (ره) در 12 بهمن سال 57 شعری را درباره امام خمینی با موضوع «خمینی ای امام» سرود.»