سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پرتال امام خمینی (س)
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 65
کل بازدید : 54241
کل یادداشتها ها : 109

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 91/4/24 ساعت 12:0 ص توسط Admin


 

از مجموع? مکتوباتی که در ایام حیات مبارک حضرت امام، برای ایشان ارسال شده است، قریب یک میلیون نامه در آرشیو مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) نگهداری می‏‏شود. شیو? امام بزرگوار این بود که گزارش موضوع‏بندی شده و آماری تمام نامه‏های عادی را که به صورت روزانه از سوی دفتر معظم‏له تنظیم می‏گردید، ملاحظه می‏فرمودند و در مواردی که لازم بوده است پاسخ نامه‏ها از سوی دفتر ارسال می‏گردید، و معدودی از نامه‏ها را نیز حضرت امام شخصاً جواب می‏داده‏اند. مطلب زیر نامه ای است که در واپسین روزهای خرداد 61 از سوی یک معلم برای امام ارسال شده است. حضرت امام در تیرماه پاسخ ایشان را مرقوم می فرمایند. متن نامه و پاسخ  حضرت امام در ادامه آورده شده است:                       

 

 

 

بسم اللَّه الرحمن الرحیم

 

 السلام علیکم، ان شاء اللَّه که حال همگى‏تان خوب باشد و هیچ گونه کسالتى نداشته باشید که مبادا دشمن شاد شوید. ما هیچ کارى نداریم با شما عزیزان، جز اینکه دعا کنیم و دعا کنیم. من نمى‏دانم و نمى‏توانم احساسات درونى حاکى از عشق به امام عزیز را چطور بیان کنم فقط این را مى‏دانم که مى‏خواهم و نمى‏توانم؛ مى‏دانم که رهبر عزیزتر از جانم- به علت کثرت نامه‏ها- نمى‏توانند نامه من حقیر را بخوانند (من هم توقع ندارم؛ چون وجود امام از همه چیز مهمتر و با ارزشتر است) ولى شما را به خدا که یک خط (دستخط امام) برایم بنویسید. این جانب فعلًا معلم (مربى تربیتى) مى‏باشم و قبل از اینکه معلم شوم حقوق یک ما هم را نذر جدّ امام کردم. دو بار به دفتر تلفن زدم یک بار گفتید پول را بیاورید جماران گفتم چون راهم دور است و از شهر رى مى‏باشد، گفتید بفرستم. الآن همراه این نامه پول را که مبلغ ناقابل دو هزار و سیصد تومان مى‏باشد مى‏فرستم، باشد که ان شاء اللَّه برسد. فقط اگر رسید دو کلمه برایم بنویسید که رسیده است تا بدانم نذرم ادا شده است و پول را نزد خود امام عزیزتر از جانم بدهید. دخل و تصرف با خود ایشان مى‏باشد. اگر خطم بد است ان شاء اللَّه مى‏بخشید وقت با ارزشتان را بیشتر از این نمى‏گیرم. خدا به همراه همگى‏تان باشد. خداوند بر طول عمر امام کبیرمان بیفزاید، ان شاء اللَّه. به امید پیروزى و آزادى تمام سرزمینهاى اشغالى از دست صهیونیستها و امپریالیستها از ایران تا قدس عزیز، ان شاء اللَّه.

 

29/ 3/ 61- اکرم یزدى زاده‏

 

 

 

 

 

بسمه تعالى‏

 

خانم اکرم یزدى زاده- ایّدها اللَّه تعالى‏

 

مرقوم محترم واصل، از عواطف و تعهد شما به اسلام و جمهورى اسلامى متشکرم.

 

امید است موفق در تربیت خود و دیگران باشید. از خداوند تعالى سعادت و سلامت شما را خواهانم. ضمناً وجه نذر شما واصل شد و من قبول نمودم. و السلام علیکِ.

 

روح اللَّه الموسوی الخمینى‏

 

 

 

صحیفه امام، ج‏16، ص: 358

 



  



نوشته شده در تاریخ 91/4/24 ساعت 12:0 ص توسط Admin


 

 

سیدعبدالله حسینی در سال 1343 در مشهد به دنیا آمد. از سال 1356 در حوزه علمیه مشهد مرحوم آیت‌الله میلانی مشغول تحصیل شد. در 15 سالگی اصول دین را به نظم درآورد و این علاقمندی را با به نظم درآوردن مسایل منطقی (مثل اشکال اربعه و کلیات خمس) ادامه داد. در سال 1363 تحصیلات خود در دانشگاه علوم اسلامی رضوی را ادامه داد و کفایتین را به پایان رساند. وی اولین شعر جدی خود را در یکی از روستاهای خراسان سرود و با شرکت در اولین همایش سراسری شعر دانشجویان که طلاب نیز در آن شرکت داشتند به جمع شاعران انقلاب پیوست.

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران و به نقل از فارس، سیدعبدالله حسینی، شاعر روحانی نام آشنایی است که می‌توان گفت یکی از پرچمداران شعر حوزه در بعد از انقلاب است. جلساتی که او در حوزه هنری مشهد در دهه شصت پایه‌گذاری کرد، به همراه غزل‌ها و چهارپاره‌های زیبا و طلبه‌گونش، مثال زدنی است؛ بیشتر شعرهای حسینی مثل شعر مذکور مملو از اصطلاحات حوزه است. من جمله چهارپاره‌های زیبای «روزگار فخیم فقه»؛

 

دامن ما پُر است از خورشید

 

با هزاران نوید می‌آییم

 

با جهانی از اشتیاق و خلوص

 

از حضور «شهید» می‌آییم

 

ادامه مطلب...


  



نوشته شده در تاریخ 91/4/24 ساعت 12:0 ص توسط Admin


 

آبراهامیان از قول هاشمی رفسنجانی می نویسد:«شما در تاریخ اسلام کجا مجلس، رئیس جمهور، نخست وزیر و هیات وزیران پیدا میکنید؟ حقیقت این است که 80 در صد کارهایی که ما می کنیم هیچ سابقه ای در اسلام ندارند.»

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از آفتاب، یراوند آبراهامیان تاریخ نگار ایرانی در کتاب«مشی[امام] خمینی» که ترجمه قسمتی از آن در نشریه«اندیشه پویا» منتشر شد، تعریفی متفاوت با نظر شرق‌شناسان و غربی‌ها از مشی امام خمینی ارائه کرد و با آوردن هشت دلیل نشان داد که نگاه غربی‌ها به امام خمینی نادرست بوده است. او معتقد است: امام خمینی«در عرصه سیاست بسیار منعطف و بی‌اعتنا به برخی سنن بود».

این استاد کالج باروک دانشگاه نیویورک می نویسد: یکی از نشانه های بنیادگرایی عدم قبول مرزهای جغرافیایی در زمانه معاصر است، در حالی که آیت الله خمینی بر مفهوم وطن تاکید داشت و حتی از کاندیداتوری«طرفدار سرسختش» (جلال الدین فارسی) در اولین انتخابات ریاست جمهوری جلوگیری کرد؛ چون پدرش یک افغانی بود. و یا اینکه بنیاد گرایی«فراخوانی به اجرای بی قید و شرط احکام واصول موجود در متون اصلی مذهبی است» در حالی که قانون اساسی جمهوری اسلامی بیشتر برگرفته از جمهوری پنجم دوگل است تا بر آمده از«عصر خلافت امامان». 

آبراهامیان از قول هاشمی رفسنجانی می نویسد:«شما در تاریخ اسلام کجا مجلس، رئیس جمهور، نخست وزیر و هیات وزیران پیدا میکنید؟ حقیقت این است که 80 در صد کارهایی که ما می کنیم هیچ سابقه ای در اسلام ندارند.»

حتی استفاده از کارخانجات صنعتی، هواپیما و صنعت جدید و جواز فعالیت هایی چون هنر، موسیقی، شطرنج بازی و اجازه تحصیل به دختران در نظر آبراهامیان دلیل محکم بر عدم بنیاد گرا بودن است و در انتها با توجه به این موارد می نویسد:«ادعاهای شرق شناسان در خصوص آیت الله خمینی به نظر خنده دار می آید».

 



  



نوشته شده در تاریخ 91/4/24 ساعت 12:0 ص توسط Admin


 

چاپ هجدهم کتاب«عصر امام خمینی (ره)» نوشته میراحمد‌رضا حاجتی توسط انتشارات بوستان کتاب منتشر شد تا مجموع شمارگان این کتاب از 67 هزار و 200 نسخه عبور کند.

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرآنلاین، «عصر امام خمینی (ره)» شامل چهار بخش با عنوان‌های«شخصیت و عصر امام خمینی (ره)»،«عصر امام خمینی (ره) و رویکرد دینی و معنوی انسان معاصر»،«علل رویکرد دینی و معنوی انسان معاصر» و«عصر امام خمینی(ره) و نهضت عظیم اسلام‌گرایی» است.در بخش‌ اول کتاب درباره ناتوانی تحلیل‌گران از درک انقلاب اسلامی که با رهبری‌امام (ره) پیروز شد آمده است:«سازمان سیا بعد از ارزیابی خود از وضعیت جامعه ایران در مرداد 1357 اعلام نمود که ایران در وضعیت انقلابی و یا حتی ما قبل انقلابی قرار ندارد!»

 

دراین بخش یادآوری شده است:«بر اساس اسناد موجود در لانه جاسوسی آمریکا در تهران مقامات اطلاعاتی و سیاسی آمریکا معتقد بودند: این انقلاب و پیشامد‌های آن وضعیت ما را نابود کرد و افراد ما را پراکنده ساخت و سازمان و روش‌های با ثبات ما را به هیچ و پوچ تبدیل کرد.

 

آستانفلی ترنر، رییس وقت سازمان سیا، در خصوص وقوع انقلاب اسلامی ایران معتقد بود: سازمان سیا در پیش‌بینی دو مساله شکست خورد: اول تشکل تمامی گروه‌های مخالف شاه تحت رهبری یک رهبر 75 ساله تبعیدی. دوم، با وجود ارتش قوی توقع نداشتیم انقلاب به این سرعت پیروز شود.»

 

چاپ هجدهم کتاب«عصر امام خمینی (ره)» در قطع وزیری و 439 صفحه با شمارگان 2 هزار نسخه و بهای 84 هزار ریال از سوی انتشارات بوستان کتاب منتشر شده است.

 



  



نوشته شده در تاریخ 91/4/24 ساعت 12:0 ص توسط Admin


 

عبدالله جاسبی رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی و معاونان و مشاوران دانشگاه  در صبح 24 تیرماه 1364 در محل جمارانبا امام‌خمینی دیدار کردند. امام‌خمینی در این دیدار با تاکید بر اولویت در اصلاح دانشگاهها، خطاب به حضار فرمودند:«انشاءالله روزی بیاید که از جاهای دیگر برای تحصیل به ایران بیایند و ما هرگز احتیاجی نداشته باشیم کسی را به خارج بفرستیم.»                     

 

بخشی از بیانات امام در این دیدار را در ادامه می خوانید:
ادامه مطلب...


  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ