بازدید امروز : 72
بازدید دیروز : 39
کل بازدید : 54740
کل یادداشتها ها : 109
اولین مجلس خبرگان رهبری در شرایطی که کشور، در حال نبردی نابرابر با حکومت عراق و دنیای استکبار بود و متجاوزان عراقی برای شکست ملت قهرمان ایران، هر روز متوسل به شیوهای جدید در جنگ میشدند، تشکیل شد.اما حضور گسترده مردم در صحنههای گوناگون انقلاب، از قبیل انتخابات مجلس خبرگان چون همیشه ارمغانی از یأس و ناامیدی را برای دشمنان فراهم آورد. در این میان انتخابات اولین دوره مجلس خبرگان رهبری، با شرکت هجده میلیونی مردم شجاع و مقاوم ایران در 19 آذر 1361 برگزار گردید و 75 نفر از نمایندگان مجلس خبرگان تعیین شدند. در نهایت اولین نشست مجلس خبرگان رهبری که در واقع نخستین مجلس خبرگان جامعه اسلامی پس از خبرگان قانون اساسی بود، در 23 تیرماه 1362 تشکیل گردید و با پیام حضرت امام، افتتاح شد.
متن کامل این پیام را در ادامه می خوانید:
امامخمینی در پیامی به ملت ایران در تاریخ 20/4/1354 از سیاستهای شاه و سرکوب مردم اظهار تأسف کردند. این پیام که از محل اقامت حضرت امام در نجف صادر شد، حاوی اظهار تأسف از سرکوب مردم و امیدوارى به واسطه بیدارى ملت بود. ایشان در این پیام فرمودند: «این است وضع کشور مترقى! این است معیار دموکراسى شاه! این است حال مملکت آزادمردان و آزادزنان! تأسف از وضع مطبوعات ایران که مستقیماً زیر نظر سازمان اداره مىشوند، و هر چه دیکته کنند مىنویسند و هر تهمتى خواستند به هر مقامى مىزنند.» متن کامل پیام حضرت امام را در ادامه می خوانید:
منوچهر محمدی بخشی از زندگی حضرت امام خمینی (س) را در قالب یک فیلم سینمایی به تصویر میکشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت امام خمینی (س) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی یکی از تاثیرگذارترین شخصیتهای تاریخ معاصر ایران است، جدا از وجه سیاسی شخصیت امام راحل، زندگی شخصی و ابعاد علمی و روحانی این رهبر و مرجع بزرگ قابل بررسی و تحلیل است.
با گذشت بیش از دو دهه از درگذشت رهبر بزرگ انقلاب اسلامی، تحلیل شخصیت ایشان و جایگاهی که در تغییر سرنوشت یک ملت داشت، همچنان جذاب است. سینمای ایران پیشتر در مواردی به سراغ این شخصیت بزرگوار رفته و آثاری درباره ایشان ساخته شده است، سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری تولید فیلمی درباره امام خمینی (س) به تهیهکنندگی منوچهر محمدی را در دست تولید دارد.
این فیلم فرازهایی مهم از زندگی این رهبر مذهبی و سیاسی را در یکی از مقاطع تاثیرگذار دوران حیات ایشان را به تصویر میکشد. منوچهر محمدی تهیهکننده فیلمهای «طلا و مس»، «بوسیدن روی ماه»، «زیر نور ماه»، «عصر روز دهم» و «میم مثل مادر» که آثاری به یادماندنی در سینمای دینی خلق کرده تهیهکنندگی این فیلم را برعهده دارد.
فیلمنامه این فیلم سینمایی را حامد محمدی بر اساس طرحی از منوچهر محمدی مینویسد، حامد محمدی پیشتر فیلمنامه فیلم تحسین شده «طلا و مس» را نوشته است. با آماده شدن نسخه نهایی فیلمنامه، که این روزها در دست نگارش است، مراحل پیشتولید و انتخاب بازیگران این فیلم سینمایی آغاز خواهد شد.
منوچهر محمدی قرار است سال 92 مجموعه تلویزیونی «دا» به کارگردانی همایون اسعدیان را در سازمان توسعه سینمایی سوره تولید کند.
محمدی» تهیهکننده فیلمهای «میم مثل مادر» و «طلا و مس» فیلمی بر اساس زندگی حضرت امام خمینی (س) میسازد. طرح اولیه داستان فیلم بر اساس فرازی از وصیت حضرت امام (س) نوشته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، «منوچهر محمدی» تهیهکننده سینما در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره تولید اثری درباره زندگی حضرت امام خمینی (س) گفت: فکر میکنم بعد از پیروزی انقلاب، سینمای ایران حیات و کیانش را مدیون سخنانی است که حضرت امام (س) درباره سینما فرمودند و بعد از آن با تاییدات مقام معظم رهبری جایگاه و پایگاه سینمای ایران به عنوان یک هنر صنعت ملی محکم شد. وقت آن رسیده است که یک ادای دینی به طور جدی از طرف سینما نسبت به شخصیت حضرت امام (س) داشته باشیم. من فکر میکنم کاری را که نیت کردیم انجام دهیم و مقدماتش را شروع کردیم، گام کوچکی است در معرفی شخصیت حضرت امام خمینی (س) و ادای دینی است نسبت به ایشان و زحماتی که برای پیروزی انقلاب و کشور کشیدند
وی در ادامه گفت: طبعا در سالهای گذشته چند فیلم در این زمینه ساخته شده اما فکر میکنم سینمای ایران نیازمند است که بیشتر از اینها وجوه و ابعاد مختلف زندگی حضرت امام (س) را به تصویر بکشد و به تاثیراتی که ایشان بر حیات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران گذاشته است بپردازد و سینما از این طریق بتواند سهم خودش را در مقابل کاری که این مرد بزرگ برای ایران و اسلام انجام داده است، بدهد.
یک عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از تنظیم بودجه عفاف و حجاب از سوی مجلس شورای اسلامی بر مبنای تحقق رهنمودهای حضرت امام(س) خبر داد.
لاله افتخاری، عضوکمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با پرتال حضرت امام خمینی(س) یکی از موضوعات مورد توجه حضرت امام(س) را مشارکت اجتماعی زنان دانست و گفت: خان مها توانمندی بالایی دارند و نیز زاویه دید متفاوت از آقایان. حضور آنان در جامعه می تواند تاثیر گذار باشد و ضرورت دارد که زمینه این مهم فراهم شود تا مشارکت اجتماعی باعث تداخل وظایف خانوادگی آنان نشود.
وی در پاسخ به سوالی در مورد نحوه رسیدگی به این مهم از سوی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تلاش شده تا قوانین به صورتی تصویب شود که به نقش زنان در خانواده کمک کند و کار پاره وقت زنان و مرخصی آنان و نیز بازنشستگی پیش از موعد، برخی از این موارد است.
افتخاری به تبیین عملکرد فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بر پایه رهنمودهای حضرت امام(س) در مورد عفاف و حجاب پرداخت و گفت: تلاش شده است که در تدوین قوانین به دیدگاه های حضرت امام(س) که نگاه اسلام است توجه شود و هم در تذکرات به نمایندگان و مسئولان اجرایی این مهم تاکید شده است. در تدوین بودجه عفاف و حجاب و نیز پیگیری مصوبات در این زمینه و طرح سوال از وزرا، شاهد عملکرد بهتر وزارت کشور در این حوزه بوده ایم و نیز پس از سوال نمایندگان از وزیر کشور در مورد عفاف و حجاب، رسانه ها نیز در این زمینه عملکرد مثبتی از خود نشان دادند.
ادامه مطلب...